GELEGENHEIDSWORKSHOPS / WORKSHOPS VOOR IEDEREEN

Voor instellingen, scholen, bedrijven, verenigingen, feesten, allerlei soorten groepen. In no time heb ik iedereen aan het dansen... Voor groepen van 2 tot 200 mensen, om eens iets heel anders te doen, kennis te maken met de basisbewegingen van de oriŽntaalse buikdans, plezier te hebben in het bewegen op swingende oriŽntaalse muziek! De bewegingen zijn natuurlijk en prettig om te doen en door iedereen te leren, jong, oud, dik, dun, lenig of ongetraind.

In ongeveer een uur tijd leer ik een groep basisbewegingen als de schoudershimmy, opzwepende heupbewegingen, oosters hoofdwiegen en natuurlijk de buikrol. Door de ontspannen sfeer die in de workshop wordt gecreŽerd, waarin volop ruimte is voor humor, en door de natuurlijkheid van de bewegingen is het voor iedereen mogelijk mee te doen. Ook mensen die niet sportief aangelegd of atletisch gebouwd zijn, die weinig conditie hebben of een handicap, kunnen zonder problemen de meeste bewegingen meedoen.
Ik besteed speciale aandacht aan ieders houding. Aan het einde van de workshop doen de deelnemers op basis van het geleerde een geÔmproviseerde dans op oosterse muziek. Natuurlijk zijn er naar wens aanpassingen mogelijk, bijvoorbeeld in combinatie met een optreden of lezing.
De kosten zijn afhankelijk van lokatie, aantal deelnemers en tijdsduur. Verdere info en overleg via: 06-12523081 tussen 14.00 en 22.00u.