KORTE LESSEN BUIKDANS VOORJAAR 2014
In de gezellige sfeer van een kleine groep leer je de belangrijkste bewegingen en technieken: o.a. vloeiende en krachtige heupbewegingen, shimmies, oriëntaalse armposes, borst-isolaties, hoofdbewegingen en vanzelfsprekend buikrollen!
De bewegingen zijn natuurlijk en prettig om te doen en door iedereen te leren, jong, oud, dik, dun, lenig of ongetraind. De lessen versterken de doorstroming van je energie en verbeteren je houding. We dansen op lekkere oriëntaalse muziek in verschillende stijlen. De manier waarop ik werk en mijn jarenlange ervaring als docent maken het mogelijk om zowel beginners als gevorderden in één groep te hebben. De Verfijnde Techniek zoals ik die aanleer kan een uitstekende aanvulling vormen op wat gevorderde leerlingen bij andere docenten geleerd hebben.
De eerste keer kun je altijd vrijblijvend op proef komen, als er genoeg plaats is kun je ook gedurende de cursus insteken. Het niveau van de lessen wordt aangepast aan de deelnemers. Korte cursussen voor de komende periode:


Dinsdagavondlessen:
Data cursus Di1 :
4, 13, 18 maart, 1, 8, 15, 22 april (7x)
Prijs: € 70 voor 7 lessen van een uur
Data cursus Di2 :
6, 13, 20 mei, 3, 10, 24 juni, 1, 8 juli (8x)
Prijs: € 80 voor 8 lessen van een uur
Tijd van de korte dinsdagavondcursussen: 19.00-20.00u.
Lokatie van alle lessen: Art House in Amersfoort, Woestijgerweg 139 (vlakbij de Kluswijs, vrij parkeren)

Je kunt altijd een vrijblijvende proefles nemen. Daarvoor betaal je €11. Misschien een leuk
kado-idee? Het cursusgeld of het geld voor de proefles kun je van tevoren overmaken op rek.nr.NL10INGB0003487863 t.n.v. Maaike Prüst te Amersfoort, of contant betalen aan de zaal.
De lessen dienen uiterlijk op de eerste les betaald te worden. Gemiste lessen kunnen in overleg ingehaald worden, maar wel binnen de lopende cursusperiode. Restitutie van lesgeld is niet mogelijk. Wel mag je in overleg iemand anders in je plaats laten komen.