Maidenparty's in Amersfoort of een andere lokatie

De leukste vrijgezellenworkshop!

De workshop kan plaatsvinden in Amersfoort, (bijvoorbeeld in het Art House aan de Woestijgerweg), bij je thuis (een flinke woonkamer is vaak al groot genoeg) of ergens op een lokatie van jouw keuze.
Het programma:
In een relaxte sfeer leer ik je de basisbewegingen van het buikdansen: flitsende shimmy's, sierlijke armbewegingen, opzwepend heupwerk, en nog veel meer... Aan het eind van de workshop maak je zů een buikrol! Buikdansen is heerlijk voor je lijf, lekker genieten van de muziek en spieren ontdekken waarvan je vaak niet eens wist dat je ze hŠd... Iedereen kan meedoen, er is geen speciale conditie of lenigheid vereist. Ik besteed speciaal aandacht aan een goede houding.
Aan het eind van de workshop doen we met het geleerde een geÔmproviseerde dans op feestmuziek. De bruid ontvangt als aandenken een cd met de gebruikte muziek. Indien gewenst is het mogelijk de maidenparty op te luisteren met muntthee en Turkse lekkernijen. 

De kosten voor een workshop zijn afhankelijk van lokatie, aantal deelnemers en tijdsduur. Voor verdere informatie kun je bellen: 06-12523081 tussen 14.00 en 22.00u.