AGENDA
Belangrijk Nieuws:

Met ingang van 1 juni 2014 ga ik in Duitsland wonen! Mijn man en ik hebben de kans gekregen een oude vierkantshoeve te kopen in de Prignitz, een provincie van de deelstaat Brandenburg. De hoeve ligt tussen Berlijn en Hamburg. Als we het in Duitsland voldoende opgeknapt hebben, ben ik van plan om daar workshopweekenden /buikdansvakanties te organiseren. Daar kun je tzt meer over lezen op deze site! Natuurlijk ga ik ook proberen de lokale bevolking warm te krijgen voor het buikdansen ;) Wat betreft het lesgeven in Nederland:  de plannen zijn dat ik voorlopig de optreedgroep 1 x per maand een weekend les blijf geven. Eventueel kan daar bijvoorbeeld een themaworkshop aan vastgeknoopt worden die voor iedereen toegankelijk is. Ook daarover komt meer op mijn site te staan. Daarnaast ben ik rond die weekends beschikbaar voor privélessen/optredens enz. Dus helemaal verloren voor Nederland ben ik nog niet!!!
Ik ben blij dat ik  het fort in Nederland voor wat betreft de wekelijkse lessen in de handen kan achterlaten van drie jonge, veelbelovende docenten in wie ik alle vertrouwen heb: Mirjam Cats,  Merel Groen en David Babaei. Zij gaan o.a. een cursus verzorgen waarbij zij gezamenlijk de lessen gaan verzorgen. Ik vind dat hun kwaliteiten en specialiteiten elkaar heel goed aanvullen en verwacht dat dit een bijzondere en inspirerende cursus gaat worden!
Uiteraard blijft mijn gewaardeerde jarenlange collega Gunesh ook gewoon haar eigen lessen geven in Amersfoort en ik denk dat dit alles er borg voor staat dat Amersfoort ook het komende seizoen een zeer interessant scala aan buikdanslessen en -evenementen gaat bieden!
Voor een impressie van mijn nieuwe(= stokoude) Duitse onderkomen, kijk op:

http://youtu.be/ndQwKotixNM

Tschüss!!!! Maaike